2014 SEP 04

4.september 2014

Så er der også kommet billeder på siden fra i går. Lige pludselig gik Cherfredaktøren kold!! heart

 

Vi vågnede alle ved 0700 tiden efter en rigtig god nattesøvn. Efter morgenmaden kørte vi ned i byen for at finde stedet hvor Triatleterne skal svømme fra på søndag. Mads ville gerne lige prøve ruten af!! Efter lidt køren frem og tilbage fandt vi ud af, at de starter et sted og slutter et andet sted. Ikke særlig publikums venligt. no

Mads klar til svømning

Mads klar til svømmetræning.

Vi fik sat Mads af og kørte så lige hjem for at skifte til sommertøj. I løbet af kort tid var der blevet ret så varmt. Vi mødte Mads igen da han kom op af vandet. Han var vildt begejstret for søvandet. Han glæder sig rigtig meget til på søndag. Da Mads havde klædt om, gik vi en tur i byen. Mads fik hentet sit start nummer, og tiden for parkeringen var udløbet, så Michael kørte hjem med bilen. Han gik ned i byen igen, vi har fundet en lille genvej, så det tager kun 5 min. at gå ned i byen og 9 min. at gå hjem, det er stejlt op ad. 

mål for svømning

Her kommer triatleterne op fra vandet efter deres 1.9 km svømmetur på søndag.

Stemningsbillede

Stemningsbillede fra midtbyen.

Lones nye stol

Her er den stol Lone gerne vil have hjemme på Terassen.

I normal udgaver koster den 3600,- ude i Ide møbler.

Da vi gik fra parkeringspladsen så vi et rådyr der stod på terassen på et hotel. Døren åbnede sig og en kok stak en skål med et eller andet ud til det!!!!Fed oplevelse.

Rådyr på terressen

Rådyr på terassen!

Vel hjemme igen cyklede Mads lige 45 km. på ruten. Der er ved at være godt spærret af. Midtbyen er spærret totalt af for trafik allerede på nuværende tidspunk. Mens Mads cyklede kørte vi ud for at handle også her kunne vi se forberedelserne til denne event. Flere vejre store som små er ved at være lukket. Vi har ledt efter et supermarked. Nede i byen er der kun en meget lille købmand. Michael spurgte sig for og fik af vide at det nærmeste lå ca. 5 km. væk og var ikke ret stort, men det fandt vi nu aldrig. Vi kan bare konstatere at vi er kommet langt op i de Canadiske skove. Vi kørte 30 km. til det nærmeste supermarkede og så lige 30 km. tilbage. Vi handlede ind til resten af ugen, vi ved ikke helt hvornår vi kan komme ud med bilen igen. Vi mødte flere andre triatlet familier der var oppe for at handle. Vi kan kende dem på tøjet og hvad de kommer i indkøbskurven, kun sunde ting.

Jeg har forøvrigt lært at stå ud af bilen efter at være faldet de første 3 gange, der er højt ned når man stiger ud af den. Det til stor morskab for Mads og Michael, men det er en fed bil. Den kunne jeg godt tage med hjem.

Find Lone

Huset med vores lejlighed, Lone står på trappen - find hende.

Lige nu hvor vi sidder og skriver kan vi høre musikken nede fra Ironman Village som byen er blevet omdøbt til. Vi kan godt forstå at mange triatleter bliver grebet af den gode og afslappede, men alligevel dybt professionelle stemning der hersker. Allerede ved 0900 tiden stod der en DJ og spilled fed musik fra scenen.

Kl. er nu snart 1500 og Mads er ude for at løbe en tur på ruten. Når han kommer hjem skal han hvile en times til og går ned i byen. Derefter mødes vi nok til aftensmad.

De har lige ringet fra G4S der er gået en alarm inde fra stuen. Han kan se på billederne at det er noget spiv viv og en natsværmer. Jeg har ellers været hele vejen rundt med støvsugeren i lofthøjde i mandags, men åbenbart ikke godt nok.blush Nå det må Caspar orden, synd for dig, men tusind mange tak.

Mont Tremblant kl. 20:00

Vi er lige kommet hjem efter vi har spist aftensmad, men 2 pina colada og en stor stout beer har gjort sit til at det er mega svært at ramme tasterne, men jeg vil gøre et forsøg. Der er ikke så meget at skrive, så jeg overlader til Chefredaktøren at sætte billeder ind.wink

Lone og Mads

Mads og Lone

Michael og Mads

Mads og Michael nu spiser de igen!

Egern

Også egern kommer tæt på.

Mads med IRONMAN

Mads sammen det store IRONMAN loge ved målområdet.