2014 SEP 06

6. september 2014

Så er det dagen før. Mads går rundt i cirkler og jeg leger paparazzi.  

alt

Lone leger paparazzi .

 

Efter morgenmaden cyklede Mads en lille tur, efterfølgende løb han en tur. Senere gik vi alle ned for at aflevere cyklen. Så nu er den og løbetøjet tjekket ind til i morgen. Vi gik ned til søen og Mads svømmede en tur på ca. 10 min. der var bølger på vandet her i formiddag. Vi mødte 2 danske piger der også skal deltage i morgen.

alt

Så er cyklen og løbetøjet afleveret.

alt

Sidste træningssvømmetur.

Mads gik hjem for at hvile og Michael og jeg legede turister. Vi gik en tur i den lilie by Mont Tremblant. Vi fik en øl og en sodavand og delte en portion Nachos. 

alt

Vi spiser Nachos.

Vi fandt en Helly Hansen butik og fik købt noget meget lækkert regntøj til os begge. Der efter var vi inde i en lille butik med indiansk kunsthåndværk. Her fik jeg en ponchio i brændt rustrød. På vej tilbage til lejligheden så vi 2 fra Royal Canadian Mounted Police.

alt

Royal Canadien Mounted Police

alt

Royal Canadien Mounted Police og Lone

alt

Lone på turisttur.

Vel hjemme igen stod den på mere afslapning. Jeg fik min bog læst færdig og Mads har sovet en times tid. Nu skal vi snart til at lave aftensmad. De forgående aftener har vi spist ude, men i aften har Mads bestilt hjemmelavet pasta og kylling. Der står en stor gas grill ude på altanen så vi griller lige en kylling.

Vi har lige spist aftensmad. Det smagte godt. Vi sad på altanen og hyggede os.

alt

Så er der serveret pasta og kylling

Mads og Michael har lige sat nummer på Mads overarme, så nu er han tattooveret til imorgen, 2363. Den matte stemning er ved at indfinde sig og der er ikke mere vi kan finde på inden den store dag i morgen. Mads glæder sig vildt meget.

alt

Der tatooveres . . . .

alt

Såden!

 

Du kan følge hvordan det går Mads i morgn søndag 7. september, Mads starter kl 14:40 DK tid. Følge med ved at klikke her.