2014 SEP 09

9. september 2014

Dag et som turist i New York.

Michael startede dagen med at gå ud for at købe noget morgenmad til os, da vi kom for sent op til at kunne få morgenmad her på hotellet, som lukker for morgenmaden kl. 09:00.

Vi bestemte os for at vi ville gå i Central Park i dag. Vi gik fra hotellet ca kl. ti, og gik af Broadway om mod Central Park.

Lones bidrag til dages tekst må vente til i morgen. Efter vi kom hjem fra teatret og en dejlig middag, er hun gået kold.

Jamen det må jeg jo så. Der er ikke så meget merer at skrive. Vi kom forbi et Boathouse hvor der var en stor restaurante og et udendørs serverings område. Her fik vi vores frokost. Mens vi sad der kom der 4 lidt ældre negere og en ung fyr og begyndte at spille, og af alle sange i hele verdenen begyndte de med den smukkeste kærligheds sang der er skrevet. Stand by me. Vi købte deres CD den er rigtig god. De hedder Acapella Soul. De synger Motown musik. Meget sjovt for vi var lige i Teateret i aftens og se en musical bygget om Motown musik. Rigtig flot stykke.

Vi gik forbi The Dakota bygningen. Der hvor John Lennon boede og han blev skudt lige uden for. Der var dog ikke noget der indikerede at det var her, jeg havde troet at der havde været et lille mindesmærke.

Det var der så tilgengæld lige overfor i Centrel Park. Vi gik på stien og der duftede at jordbær, den hed Straberryfields. Der var også brosten relief i gangstien hvor der stod Imagin.

Vi zig zaggede os over på den anden side af parken og fulgte så 5.avenue hele vejen ned til vores hotel. fra 90. street til 36. street. Det første stykke er hvor de kendet bor, vi mødte dog ingen vi kendte.

Vi så tilgengæld alle de store fine butikker, Carteir, Prada, Rolex, Hermes, ......... you name it. Vi var kun lige inde i et par af dem. Tommy Hillfiger og Polo Ralph Laurent.

Vel på hotellet igen var der tid til at slappe af efter 16 km på gå ben.

Kl. 1830 gik ned til Teateret, det ligger på Broadway/42. street, 20 min. fra vores hotel. Her fik vi en fantastisk oplevelse. Masser af god musik kædet sammen med pladeselskabet Motowns historie, og dens grundlægger, Berry Bordon, fra 1953 til 1983. Alle de kendte sange var der.

Kl. var 2215 da det sluttede. Vi fandt en lille resteurant E&E Steak House. Der fik jeg Berry Gordon drink. Vi delte også en flaske Malbec rødvin.

Er det noget at sige til at jeg var træt da vi kom hjem kl. 1230???

Vi startede med at gå ind omkring det teater som vi skal ind og se en musical i i aften.

MIchael på Time Square, New York.

Lone på Time Square. Den høje bygning i baggrunden er den 

man ser nytårsaften, når de tæller ned til nytår.

Musikere som vi oplevede i Central Park. De var så gode at Michael blev sendt hen for at købe deres CD.

Lone foranThe Dakota Building, der hvor John Lennon blev skudt i 1980.

.

Yoko Ono bor her efter signende endnu, sammen med andre prominente personer, The Dakota Building.

View fra Central Park.

Søen hedder Jacqueline Kennedy Onasis Reservoir.

Lone uden for Guggenheim Museet, med Impeire State Building i 

Baggrunden.

Lone ved Guggenheim Museet.

Lone på Fifth Avenue, her køber vi en lejlighed, når vi vinder den HELT store gevinst.

Efter at vi havde været inde og se Motown, The Musical, sluttede af med en dejlig middag på E&E Steakhouse.