Mads med cykel

Mads vil til at dyrke triatlon!

 Mads har bestemt sig for at vil dyrke triatlon! I løbet af de sidste par år er han blevet en ganske habil løber. Han gør også gode fremskridt i svømmehallen. Så nu skulle der gang i cyklen.

Efter at havde været rundt ved flere af byen cykelhandlere fik han købet hele udstyret ved Jørgen Schmidts Cykler.  

 

 Mads på hans nye cykel
 Torsdag den 17. juli om eftermiddagen hentede Mads sin nye cykel, cykelsko, hjæml m.m.

Allerede samme aften skulle han afsted på første træningstur sammen med nogle venner.

Det blev dog en dårlig start! 2 km. hjemmefra punkterede han! Det er der heldigvis råd for, ny slange på, og klar igen. Turen skulle bl.a. gå ned af Dronningborg Boulevard. Med rigtig god fart ned af bakken blev han overhalet af en bil med en bådtrailer. Mads kørte forrest, bilen drejeje for hurtigt ind foran ham, den ramte Mads, som blev slået lidt ud af kurs, hvorefter Mads ramte en nedkørselsrampe og derfra tog den hen over styret!Rigtig godt forslået og med adskillige mærker fra asfalten kunne Mads konstatere at der ikke bliver mere cykelløb på den cykel!

Han måtte også en tur på skadestuen, hvor han fik 3 sting i den venstre albue. Heldigvis er hovedet gået helt fri. men cyklen er efter alt at dømme totalt skadet.

Mads med den ødelagte cykel.

Forgaflen er brækket. Cykelrammen bliver sikkert og kasseret da der er en stor bule i overrøret. Og som det tydeligt fremgår af billedt er forhjulet også øgelagt!

 

Men kære Mads. Du må op på cyklen igen!

 


 

Mads med resterne af hans helt nye cykel.