9 August

High Way 15Lørdag d. 9. August 2008

Las Vegas here vi come.Kl. 1030 kørte vi far San Diego med retning Las Vegas vi ankom 5 timer efter. Det var en meget rolig tur vi havde 3 stop. På et tidspunt stod der 110 grader F. hvilket svarer til 43,3 grader. Når vi stod ud af bilen var det virkeligt som at stå ud i en mur af varme. Det var vildt. Hotellet vi bor på er rigtig godt, vi har et meget stort værelse, næste så stort som stuen derhjemme!

På vejen hertil mødte vi flere der kørte i kæmpe store mobilhomes, nogle så store at de havde en almindelig bil på slæb, så de havde noget at køre rundt i når de nåede frem. det gik fint med at finde las Vegas, og Lone diregerede med vanlig sikkerhed os lige til Hotellet! Vi kunne parkere i et stort parkeringshus, lige ved siden af hotellet.

 

High Way 15  Det går bare ligeud  . . . .
 High Way 15  .  . og det fortsætter med at gå æigeud!
 High Way 15  det er mojava ørknen, og disse kaktuser er de største planter  vi så, fra vi forlod det velplajede San Diego og til vi kom til Las Vegas.
 High Way 15  Men der er nogle flotte bjerge, selv om der ikke rigtig gror noget på dem.

Efter at vi var blevet installeret her på værelset har vi været rundt og kikke lidt. Først gik vi rundt her inde på hotellet. Det er kæmpe stort, med mange butikker, restaurenter og masser af steder hvor man kan få stillet sin spilleløst! jeg tror der er flere tusinde spillemaskiner, bare på vores hotel! det er helt overdrevent set med en dansker fra Randers øjne. I hvertfald synes Michael at det er lidt for meget.

Vi har inde på en kinesisk restaurent og spise aftensmad, det var rigtig godt. derefter gik vi en lang tur op af The Strip. Der ligger det ene kasino efter det andet. Da vi kom tilbage på hotellet og kom til at se på et kort viste det sig at vi tilsyneladende har gået den forkerte vej, for vi kom ikke forbi det berømte springvand ved Bellargio Hotel.

Lone foran vores hotel