10 august

Søndag 10. August 2008

 

Så er vi kommet til cowboy land.

 

Lone med cowboy  Michael Med Cowgirl

Vi startede dagen med et rigtig amerikansk morgen måltid En big Crossanin med egg and bacon. den var bare ikke til at blive mæt af!!!!!!!!!

Turen ud af Las Vegas bød kun på en forkert vejvisning men jeg blev tilgivet på stedet. Vi kørte mod Hoover Dam en flot tur i sær de sidste par kilometer. Jeg var som sædvanlig panikslagen når Michael kører råddent i bjergene, men vi ankom vel efter en tur på lidt over en time. Det var storlaående virkelig, også for mig. Vi kørte over Hooverdæmningen, og fandt en parkeringsplads. Der var mega varmt. Bilens termometer viste 110 grader F. Lone var forbløfende rolig og afslappet da vi gik rundt på dæmningen, selv om der er RIGTIG langt ned. Vi var inde og se en lille udstilling om hvordan de havde bygget dæmningen, fra 1930 -1935.

 

Hoover dam  
 Hoover Dam  
 Michael og Lone ved Hoover Dam  
 Michael Ved Hoover Dam  

Michael var nede og se turbinerne, det mente Lone ikke hun havde behov for!! Så vi mødtes efter en halv times tid igen i udstillingen.

Vi kørte fra Hoover Dam og fortsatte mod vores mål for dagen, Williams. Nu var vi kommet til Arizona, den 3. stat på denne herlige tur. De næste små 200 km kørte vi på et højdeplateau, 1200 1300 m oppe, og med temperaturer over 100 grader F. Det var rigtig rigtig øde!

Næste stop var Kingman, en lille flække der ligger på route 66. Vi fik suppleret væskedepoterne, og fik strukket benene. Jernbanen går også igennem Kingman, og mens vi var der kom der nogle godstog igennem. Et at stammerne havde 4 lokomotiver til at trække en kæmpelang række af godsvogne, vi glemte at tælle, men det var over en kilometer langt!

 

Lone I Kingman  
 Michael i Kingman  

Efter Kingmand kørte vi lidt højere op, og helt mod forventning, begyndte det et blive mere frodigt. Der begyndte at være trær, og græs på markerne. Der begyndte også at dukke farme om, som havde kvæg på markerne. 

Highway 93

   Højde

 

Ca. 1630 kom vi her til Williams. En lille by med ca. 3000 indbyggere. Nu er vi altså kommet til noget der næsten er taget ud af en Western. Hotellet er OK, men ikke af samme standard som i Las Vegas, men det er hyggelig. Her er der mere ægte atmosfære, selv om det selvfølgelig er lidt turistpræget. Men ikke mere end det er til at holde ud at være her. Vi var en hurtig tur i poolen da vi kom. Her er der også vaskemaskiner, så vi har fået vasket lidt tøj!

Inden vi spiste til aften, var vi lille tur oppe i byen. Her så vi et lille "western skuespil", det var rigtig sjovt. Det kan de, de Amerikaner. Det er ikke første gang vi møder et "gadeteater" der fortæller historie. Det er en rigtig god måde at fortælle på.

Lone med endnu en cowboy

Vi har spist til aften her på hotellet.

Kl. er 2215, vi sidder i hotellets bar og skriver, da det trådløse netværk ikke virker på værelset. Lone er ved at falde i søvn, så vi må hellere slutte for i dag. Vi skal også være friske til i morgen, hvor vi skal ud og se Grand Canyon! Vi glæder os.

Lone har fået en lyserød cowboy hat hun skal lufte i morgen.