11 august

Mandag 11. august 2008

Vi sov længe i dag, vågnede først kl. 0830. Dejligt.

Efter engang morgen mad kørte vi mod Grand Canyon kl. 1000. Der er 80 km. fra Williams. Vi havde et stop i Valle, hvor Fred Flintstone bor. Kl. 1130 kørte vi ind i Grand Canyon og parkerede ved Visitors centre on the South Rim (den sydlige kant) og hvilket vue der lige pludselig var. Efter vi fik parkeret bilen gik vi en tur på godt 3 km. det tog 2 timer, der var det ene flotte udsigt efter det andet. Vores mål var Miricopa point, der gik vi lidt rundt, var på toilet og Lone fik nye øre ringe 3 par helt nøjagtigt. Vi fik også købt en overraskelse til Malene.  Michael fik en ny t- shirt. Tilbage vejen gik i rask tempo, den blev overstået på 50 min. Det var en fantastisk tur, som ikke er til at beskrive med ord. Billeder giver heller ikke et retfærdigt billede af oplevelsen, men kan dog give et lille indtryk af det.

 

Lone og Michael Ved Gran Canyon En velfortjent pause under Grand Canyons sol 
 garn Canyon  På kanten af verden!!!
 Lone ved Grand Canyon  Lone blev modigere!
 Michael Ved Grand Canyon  Michael ville ikke stå tilbage.
 Lone og Grand Canyon  Det er nu en flot hat jeg har fået.
 Lone og Grand Canyon  Hatten skygger fint for solen.
 Michael i Grand Canyon  Bare træet ikke knækker under vægten!!
 Lone  Lone i rask trav.
 Lone og Grand Canyon  Hatten er nu god!

Da vi kom tilbage til bilen kørte vi øst på. Gå turen var vest. Vi fandt et sted der hedder Grandview Point, det var også fantastisk. Hvis vi havde en dag mere var det stedet vi ville til igen. Der kunne vi komme 800 ned i dalen til Horsehoe Mesa, desværre skal vi afsted i morgen tidlig. Vi har planlagt at køre om Sky Walk. 

 

Lone med vores bil  Lone ved  "The South Rim" Grand Canyon, sammen med vores dejlige Pontiac Vibe
 Michael og vores Pontiac  Michael samme sted, samme bil.

Ved 1600 tiden kørte vi igen mod Williams, med stop i Valle.

I Williams parkerede vi og gik en tur på " Historie Rute 66" Det er en speciel oplevelse. Vi fandt et sted med udendørs servering og levende musik, hvor vi indtog vores aftensmad. Tilbage på hotellet skriver vi dagbog og har absolut fri nu.

 

Lone med cowboy Lone mødte endnu en af de indfødte cowboys, "Come here little lady!" sagde han, da vi ville tage et billede af ham.
Michael og gammel tankstation

På Route 66 i William er der lavet denne "gamle" udgave af en tankstation.

Det er næsten som taget ud af en amerikansk film fra 50'erne.

Klik her for at se et stemningsbillede fra Williams. Det er et lille stykke film så det er en stor fil der skal downloades.