12 august

Tirsdag d. 12. August 2008

I DID IT!

Lone med beviset

Dagen i dag begyndte stille og rolig. Fra morgenstunden tømte vi begge kufferter og pakkede totalt om. Jubii vi kan have det hele.

Efter morgenmaden kørte vi vest på, kl. 0930. Vi skulle lige have bensin på og noget vand og sodavand .

Det gik bare derud af og kl. lidt i 12.00 så vi skiltet der reklamerede med en tur på Skywalk, kun 49 mil.. Vi var ikke helt sikker på om det var rigtigt, der var ikke gjort ret meget ud af reklameringen. Vi kørte dog afsted, lige ud.... Der var andre turister der kørte samme vej tror vi nok, så vi kørte og kørte og ....meget langt. Efter 30 mil kom igen et meget lille skilt. Det viste af en grusvej og der stod 18 mil til Vest Grand Canyon intet om skywalk. Det ville tage 45 min. at køre turen. Ja, hallooooooooooooo. Det er garanteret ikke en morfar i en lejet bil der har målt det af, det tog os godt og vel 1 time at tilbagelægge de 16 mil. på grusvej og 2 mil. på asfaldt. Vel ankommet til stedet, vi var stadigvæk ikke helt sikke på at det var rigtigt, kostede detat komme ind på parkeringspladsen 20 dollar. Vi parkerede så en masse mennesker, flyvemaskiner og helikoptere. Det virkede meget uorganiseret, lang fra "The Amerika way". Vi gik op i en skurvogn, som var et venteværelse for flyvningen. Vi fandt dog et skilt hvor der stod "Busture".Og jubii derinde fra kunne vi købe biletter til Sky Walk. 30 dollar pr. prs at køre derud med bus og 30 dollar pr. prs. at komme ud på Sly Walk. Vi lukkede øjnene og betalte. Det var det hele værd, det var virkelig fasinerende.Første stop med bussen var til selve Sky Walk. Vi måtte ikke selv have kamera med derud, men de fortagsomme indianere havde selvfølgelig 3 fotografer ude på broen. De billeder der blev taget, kunne vi efterfølgende købe for 30 dollar. Det blev vi selvfølgelig nødt til, ellers var der jo ingen der ville tro at vi havde været der. Som I kan se på det første billed fik alle et armbånd hvorpå der stod " I Did it", og jeg gjorde det virkelig. Min tur var hurtig overstået, men Michael skulle have noget for pengene, så mens jeg gik ud efter vores kamera, blev Michael ude på broen og nød udsigten. Derefter blev vi køret i bus ud til Guano Point. Vi kørte med en Chauffør der var lidt ud over det sædvalig, Han begyndte med at sige " Hallo my name is Fransicko and This is my first day as a busdriver.... Husk lige på at vi kørte i 1500 m højde og der var ikke ret langt ud til kanten. På Guano Point kunne man se Collorado River, vandet er helt brunt. Det var virkelig åndeløst, meget anderledes end Grand Canyon i går. Det har været 2 meget forskellig oplevelser.

Ture tillbage i bil gik lidt hurtigere. Vi kørte fra parkeringspladsen 1530, og med 2 korte foto stop var vi i Las Vegas kl. 1930. Der var rigtig meget trafik, da vi kørte på The Strip, men det skulle prøves.

Klokken er nu 2115, vi er trætte, men også sultne så vi må hellere finde noget at spise.

Ud over vores egne billeder fra Gran Canyon er der her et link til et videoklip fra Grand Canyon west

 Grand Canyon west  Så nærmer vi os!
 Lone og Michael på Sky Walk

 Her er beviset vi står på Sky Walk!

. . . . næsten uden at holde ved!

 Grusvejen derned  14 miles af grusvej, hvor det meste var som at køre på et vaskebræt!
 Michael på broen Michael nyder udsigten, mens Lone er i sikkerhed med fast grund under føderne. så hun kunne tage billeder.
 Lone og Michael ved GCW  
 Michael på Guano Point Michael fra toppen ved Guano Point, deroppe fra var der et flot udsigt ned i dalen hvor Colorado River løber.
 Michael på bænk  Michael ved Grand Canyon, West.