15 august

Fredag d. 15. August

I dag er den sidste dag i San Francisko. Vi stod op kl. 0800 og fik morgenmad. Derefter gik vi ud for at finde Cabel caren, den skulle vi prøve. Det var let, den startede kun 2 gader fra hotellet. Vi kørte fra endestation til endeatadition, en meget spændende tur. Vi gik en tur op på Union Square. Der var en udstilling af malerier og skulpturer. Der var også en lille Cafe/bar hvor vi sad og fik en øl. Det var rigtig dejligt. Derefter gik vi til China Town. China Town i San Fransisco som er den største asiatiske bydel uden for Asien, var fyldt med små butikker med at fra tøj, mærkelig mad til legetøj. Der var mange spændende ting, men det var meget de samme ting de havde i de enkelte butikker. Der var også her masser af mennesker på gaden, men dejlig stemning i alt sit "kaos".

Efter at vi havde slentret lidt rundt i China Town, tog vi igen Cabel Caren, og stod af ved Lomberrt Street. Det var en rigtig spændende tur, op og ned gik det, når vi var oppe var der rigtig god udsigt ud over byen ned mod bugten.

Herefter gik vi tilbage til hotellet for lige at vende. Efterfølgende gik vi igen ned på Fishermanns Wraft for at købe de sidste ting ind. Vi spottede et meget stort Krydstogtskib, det skulle lige efterses. Flot var det.

Tilbage på hotellet pakkede vi, vi skal jo op og afsted kl. 0415 i morgen tidlig!!!!!!!!!!!!!!!

Aftensmaden indtog vi i et steak hous i nærheden af hotellet. Kl. 2100 lå vi i sengen og prøvede at sove. Jeg ved ikke hvorfor vi ikke kunne finde ro, men vi skulle jo tidligt op og der var vist en fest igang et sted. Sovet fik vi nu lidt.

 

Så vender de lige vognen! Endestationen hvor vognene bliver vendt manuelt 
Lone i Cablecar  Lone i Cablecaren, det er styrmanden der står i midten.
Michael Nyder den lokale øl! Michael nyder en øl på Union Square 
Michael i China Town  China Town
Lone i San Fransisco  Lone på Lombard Street