2011_juli_21

Torsdag 21. juli 2011

Hunolulu, Hawaii

I dag har den stået på ren afslapning. Vi trængte til en dag hvor vi ikke skulle lave noget som helst.

Efter morgenmaden, var Michael ude efter nogle reklamer for aktiviteter her i området. Vi skulle finde ud af hvordan vi kunne komme ud og se Pearl Harbor. Der en række turer derud. Det endte nu med at vi fandt en tur på internettet. Vi bliver hentet her på hotellet i morgen, fredag kl. 0850! Det glæder vi os til.

Vi har været på stranden i dag. Vi gik derned sidst på formiddagen. Vi kunne komme til at sidde under et halvtag, så vi ikke blev stegt i solen. Det var rigtig dejligt. Vandet er dejlig varmt og rent. Der er rigtig meget salt i vandet, så det er rigtig nemt at ligge og flyde. Selv om der er mange mennesker, så virker det ikke værre end det er til at være der.

Vi gik i vandet hver for sig, for at der var en til at passe på vores ting.

Ind til Lone spurgte det ældre ægtepar der sad ved vores bord, om de ville holde øje med vores ting. Det gjorde de, så vi også kunne komme i vandet sammen.

Lone nyder en afslappende stund på Waikiki Beach!

På den anden side af den revle der går ud i vandet holder alle surferne til.

Michael på vej op af vandet
Lone fangede også lige nogle cyklende betjente . . . .
Lone i bølgerne.
Endnu et view ud over Waikiki Beach.

Det var et par som oprindelig var fra New York, men  var flyttet til Florida da de blev pensioneret! Prisniveauet var lavere og vejdret bedre end i New York! Det var hyggeligt at snakke lidt med dem. De havde deres datter og barnebarn med, som boede i Australien.

Vi var hjemme på hotellet ved 1330 tiden. Her i eftermiddag har vi slappet af på værelset (Michael har fået en lille middagslur smiley)

Da Michael fik øjne igen, gik vi ned på strandpromenaden. Vi var så heldige at der skulle være optræden. Hula musik og dans.

Efter det fandt vi en resteaurant hvor vi spiste en helt igennem vidunderlig aftensmad¨. Jeg fik Filet Minon og Michael fik Bistecca og vi delte en flaske Secco-bertani Valpolicell en helt igennem dejlig aften.

Manden i den røde dragt blæser koncerten i gang. Det er en kæmpe stor konkylie han blæser i.
Ud over der 3 musikere har der 2 Huladansere. Det var rigtig flot.

Det lolle orkester spille rigti fint. De sang mange af sangene på det lokale sprog. Det var meget specielt. Det kunne minde lidt om grønlandsk.

Ham til venstre, var også ham der præsenterede de enkelte numrer. På trods af hans enorme størrelse sang han rigtig godt.

Kvinden i midten sidder på hendes rolator!