2011_juli_24

Søndag 24. juli 2011

Los Angeles, Californien

Så kom vi til Mainland, som de kalder denne del af USA på Hawaii.

Vi måtte tidligt op i dag. Kl.0500 kom vores V.I.P. Transportation og hentede os på vores hotel. Vi skulle lige forbi 2 andre hoteller og hente 3 andre, inden turen gik mod lufthavnen. I afgangshalen var der lidt forviring om hvor vi skulle gå hen, for at få udskrevet bagagelabels. Men efter et par forgæves forsøg, lykkedes det, og vi blev vist det rigtige sted hen. Vores kufferter skulle gennem en speciel kontrol hvor det blev kontrolleret, om vi havde frisk grønt eller frugt med, eller andre landbrugsvarer som man ikke må indføre til USA (Mainland) herefter skulle vi igennem security, som normalt, og så skulle vi have fundet vores gate. Vi havde jo rigtig god tid, vi skulle først flyve kl. 08.00. Vi skulle over til en anden terminalbygning. Det foregik med bus.

Så var det ellers bare at vente til det blev boarding tid.

Flyveturen gik godt. Vi landede her i LAX, den internationale lufthavn i Los Angeles 16.10, lokal tid, efter godt 5 timers flyvetur. Det er et travlt sted!!!!!!!!!

Der var ikke noget problem i at finde bagagebåndet, her fik vi vores kufferter. Så skulle vi bare finde ud af hvordan vi fandt frem til vores hotel. Vi bor på Hilton Los Angeles Airport. Vi vidste at det skulle ligge ude i nærheden af lufthavnen, men så vidste vi heller ikke mere.

Vi gik ud i mylderet af busser, og taxa'er og så os lidt omkring. Der kom en række forskellige minibusser med navne på diverse hoteller. Michael blev enig med sig selv om, at så måtte der også komme en der kørte til Hilton. Lone var lige ved at miste tålmodigheden - men så kom der en bus som kørte os lige til døren her på hotellet - gratis (drikkepenge til chauføren, naturligvis)

Vi blev tjekket ind. Hotellet er rigtig stort, kæmpe lobby, med cafe, bar, restaurent og en lille butik. Værelset er stort og rummeligt, men det ligner alle andre amerikanske hotelværelser.

Der er et lille pool område, som vi kan se ned på fra værelset. Vi bor på 4. etage, poolen er på 3. På det hotel vi boede på i Honolulu var poolen på 10. etage!

Vi spiste her på hotellet, en dejlig fiskeret. Vi fik ikke fat i hvad fisken hedder, men den lever i Stillehavet. Smagte rigtig dejligt.

Til i morgen har vi booket os på en sightseeing tur rundt til alle "must see" stederne her i LA. Afgang her fra hotellet 09.10.

Lige nu sidder Lone henne ved vaskemasikerne og vasker lidt tøj, så vi også kan få rent tøj på de sidste par dage inden vi skal hjem.